Välkommen på #IRL!


 

Nu släpper vi anmälan till höstens stora happening – #IRL22 Ungdomsmötet! Mellan fredag 2 december till söndag 4 december bjuder vi in dig som medlem i ett ungdomsråd från hela Sverige till Göteborg för att diskutera makt, inflytande och politik.

Anmälan stänger den 20 november, så prata med ditt ungdomsråd, samordnare och anmäl dig och ditt ungdomsråd direkt för att delta!

Våra träffar


 

IRL är Sveriges ungdomsråds största årliga arrangemang och till det bjuds alla medlemmar in att delta. Mellan 100-200 personer brukar vara med, och helgerna är alltid sprängfyllda med inspiration, underhållning, diskussion och möjligheten att träffa nya vänner. IRL anordnas på hösten varje år, normalt under Halloween-helgen, och flyttar runt mellan olika orter i landet.

Inspirationshelger kallas de utbildningshelger som Sveriges ungdomsråd arrangerar för våra medlemmar och som går djupare in på ett tema i taget. Vi har minst 1 inspirationshelg varje år, och precis som IRL flyttar de runt mellan olika orter i landet!

Kongressen är Sveriges ungdomsråds årsmöte och alla medlemsungdomsråd som har skickat in medlemsrapportering för föregående år är välkomna dit för att bestämma vad Sveriges ungdomsråd ska fokusera på under kommande år, och för att bestämma vilka som ska utgöra organisationens styrelse.

Är ditt ungdomsråd/kommun intresserad att stå som värdkommun för en av våra träffar? Anmäl er så hör vi av oss!

Ett stort tack kommuner!

Till er kommuner som arbetat med våra helger i form av att stå som värdkommun för våra träffar – samarbetet med er göra våra träffar möjliga! Unga har i era kommuner fått en ingång till ett engagemang, samhället och politiken i tidig ålder och ni har möjliggjort detta.

Tack till:

Växjö kommun, Borlänge kommun, Dals-ed kommun, Nyköping kommun, Ludvika kommun, Haninge kommun, Rättvik kommun, Nacka kommun, Ljungby kommun, Gävle kommun, Lund kommun, Gällivare kommun, Sollefteå kommun, Falun kommun, Sollentuna kommun, Malmö stad, Vimmerby kommun, Katrineholm kommun,Haparanda kommun, Norberg kommun,  Stockholm stad, Skövde kommun, Borås stad, Göteborg stad, Kungsbacka kommun, Fagersta kommun, Karlstad kommun och Karlskoga kommun.