Anmälan till Kongressen 2020

28 Mars kl 13.00  via videokonferens anmälan stänger 25/3

Vi är så glada att du vill anmäla dig till vår absolut viktigaste träff – Kongressen!
Anmälan hittar du längst ned på sidan!

KONGRESSEN ÄR SVERIGES UNGDOMSRÅDS ÅRSMÖTE

Alla medlemsungdomsråd som har skickat in medlemsrapportering för föregående år är välkomna dit för att bestämma vad Sveriges ungdomsråd ska fokusera på under kommande år, och för att bestämma vilka som ska utgöra organisationens styrelse. Det är självklart gratis att anmäla sig till våra träffar.

MEN HUR GÅR DET TILL?

Varje ungdomsråd kan närvara på videokonferensen med 1 ombud (den personen som röstar från ert ungdomsråd) och 1 ersättare (en till person som kan rösta om det behövs). Ni kan också ha med max 1 st observatör för att kunna lyssna på allt som händer och vara med, men inte röstar för ungdomsrådet. Under kongressen för ni ert ungdomsråds talan och verkar för att era lokala intressen får gehör i hela Sveriges ungdomsråd som samarbetsorganisation.

PRAKTISKT

Denna kongress kommer få ske digitalt denna gång, och vi sitter med förberedande nu med digitala system och är övertygade om att det kommer gå bra! Vi kommer återkomma med mer praktisk information till dem som anmält sig, sista anmälningsdagen har nu flyttats till den 25/3 och vi hoppas att så många av er som möjligt närvarar digitalt på kongressen. Vi hoppas att under kommande träffar kunna bredda för fler diskussioner om verksamheten och hur medlemmarna vill organisera SVUNG – då vi vet att det digitala mötet inte fyller alla funktioner när det kommer till diskussioner och att träffas på plats och nätverka i gemenskapen.
Vi ber om ursäkt för snabba ändringar, mellan värdstad och nu till digitalt – vi försöker göra det bästa av de alternativ som vi får fram för att kunna genomföra kongressen som planerat. 
SÅ hur gör ni som deltagare nu?

1. Ni går in på samma anmälan som tidigare och ANMÄLER ER DIREKT!

2. Ni fixar något gott, frukter, godis, glass, favoritkäket och dricka så ni har redo under kongressens timmar.

3. Ser till att ni är på ett ställe med bra internetuppkoppling och ingen som stör. Kanske kan ni från samma ungdomsråd hänga tillsammans dessa timmar för att inte sitta ensamma?

SÅ vad gör svung nu?
1. Vi tar emot era anmälningar på hemsidan
2. Vi återkommer till er via mejl då vi kommer behöva mer information om både vilken roll du har på plats och fler uppgifter för att bjuda in till videokonferensen.

Övernattningsmöjligheterna är framför allt för dem som bor utanför Stockholms län, om platser finns kvar på hotellet vid sista anmälningsdag ser vi över om även boende i Stockholm kan sova där om intresset finns.

Dagar innan mötet kommer du få all information om hur det kommer gå till skickad till dig. . Gå med i vår medlemsgrupp på facebook ”Sveriges ungdomsråds medlemmar” där massor av praktisk info kommer finnas. Håll gärna även utkik på vår instagram och facebook!

*Genom att anmäla er godkänner ni att Sveriges ungdomsråd behandlar era personuppgifter enligt GDPR
*Kontaktperson för träffen är John Liljegren verksamhetschef för Sveriges ungdomsråd john@sverigesungdomsrad.se

VI SES PÅ KONGRESSEN [!]

Personuppgifter
Ungdomsråd

JaNej
Mat
Kontaktperson
Ankomsttider
Övrigt

JaNej