#IRL Ungdomsmötet!

Nu släpper vi anmälan till konferensen för ungdomsråd där vi rivstartar 2023  –#IRL Ungdomsmötet Mellan fredag 27 januari till söndag 29 januari bjuder vi in ungdomsråd från hela Sverige till Borås för att diskutera makt, inflytande, politik. Tillsammans gör vi unga till en verklig maktfaktor!

Har ni inte varit på en träff med oss tidigare? Detta är Sveriges ungdomsråd!

#IRL22 Ungdomsmötet är Sveriges ungdomsråds största årliga arrangemang och till det bjuds alla medlemmar in att delta. Idén med IRL är att medlemmarna ska kunna mötas och inspireras av inbjudna gäster som underhållare, inspirationstalare, föreläsare, workshopledare politiker, och av varandra. Genom IRL och övrig verksamhet skapar Sveriges ungdomsråd utrymme för ungas inflytande och forum för utveckling, möten och minnen för livet

Efter två år av pandemi och mycket digital verksamhet återupplivar nu Sveriges ungdomsråds sin årliga och största mötesplats och inspirationsträff, IRL, med stöd av Västra Götalandsregionen. Under helgen träffas ungdomar från hela landet för att inspireras av varandra, utbildas och utbyta kontakter för att stärkas i sitt engagemang och få kraft för att organisera sig.

Hur deltar mitt ungdomsråd?

#IRL Ungdomsmötet är gratis för ungdomsråd som är medlemmar. Det enda som ungdomsråd/kommun står för är era resor till och från träffen. Är du med i ett ungdomsråd som ännu inte är medlemmar i Sveriges ungdomsråd?

Resefonden

Behöver ditt ungdomsråd stöd för resor? Resefonden är till för tillfällen där ditt ungdomsråd har en begränsad ekonomi och prioriteras mellan avdelningars förutsättningar att kunna delta under träffen.

Kontakta oss:

Dina Alami, utbildningskoordinator
dina@sverigesungdomsrad.se

Träffen är en del av samverkan mellan Sveriges ungdomsråd och Västra Götalandsregionen för att skapa plats för ungas inflytande